Контакт

Адреса: ул: “8ми Март” бр. 4  Град: 1000 Скопје Држава: Република Северна Македонија Телефон: 02 5115540 е пошта:info@vardarfilm.mk; assistant@vardarfilm.mk   {mosmap width=’500’\height=’400’\lat=’42.002615’\lon=’21.425189’\zoom=’3’\mapType=’Satellite’\text=’sv DWO’\tooltip=’DWO’\marker=’1’\align=’center’ } 

KONTAKT

Adresa: Rr : “8 marsi” nr. 4 Qyteti: 1000 Shkup Shteti: R. e Maqedonisë së  Veriut Telefon: 02 5115540 e-mail:info@vardarfilm.mk; assistant@vardarfilm.mk   {mosmap width=’500’\height=’400’\lat=’42.002615’\lon=’21.425189’\zoom=’3’\mapType=’Satellite’\text=’sv DWO’\tooltip=’DWO’\marker=’1’\align=’center’ } 

Почетна

               ДОБРЕДОЈДОТЕ НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНА Вардар Филм е првата филмска продукциска куќа во Македонија, формирана во 1947 година. Во период од скоро пет децении – во ерата на целулоидната филмска лента, под ова лого беа снимени неповторливи остварувања, а сега веќе филмски класици. Read more…

Почетна (4)

               ДОБРЕДОЈДОТЕ НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНА Вардар Филм е првата филмска продукциска куќа во Македонија, формирана во 1947 година. Во период од скоро пет децении – во ерата на целулоидната филмска лента, под ова лого беа снимени неповторливи остварувања, а сега веќе филмски класици. Read more…