Директор

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

Директорот на НУ Филмски центар Вардар Филм – Скопје го избира Министерот за култура по пат на јавен оглас, согласно со општите услови утврдени со Законот за култура и посебните услови утврдени со статутот на НУФЦ Вардар Филм – Скопје. Директорот има мандат од четири години со право на реизбор.

 

Директор на НУ Филмски центар Вардар Филм – Скопје:

Насер Цури  

телефон:  +389 75 44 32 57  

                +389 75 22 67 82

е пошта: ceo@vardarfilm.mk

              ncurri@yahoo.com


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *