Директорот на НУФЦ Вардар Филм-Скопје, г-дин Сани Саиди беше поканет и присуствуваше на почетокот на снимањето на долгометражниот филм на режисерот, г-дин Кастриот Абдули, под работен наслов “Можеби”, а во продукција на Дардани Филм

Published by igor andonov on

Директорот на НУФЦ Вардар Филм-Скопје, г-дин Сани Саиди беше поканет и присуствуваше на почетокот на снимањето на долгометражниот филм на режисерот, г-дин Кастриот Абдули, под работен наслов “Можеби”, а во продукција на Дардани Филм.

На наше огромно задоволство, Вардар Филм е дел од овој перспективен филмски проект, кој ги има сите предуслови за да достигне значајни успеси во светот на кинематографијата.