Drejtori

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

 

 Drejtorin e IN Qendra Filmike Vardar Film – Shkup e zgjedh ministri i kulturës përmes shpaljes publike, në përputhje me kushtet e përgjithshme të caktuara me ligjin për kulture dhe kushtet e veçanta të caktuara me statutin e IN Qendra Filmike Vardar Film – Shkup. Drejtori ka mandat katër vjeçar me të drejtë për rizgjedhje.

Drejtori i IN Qendra Filmike Vardar Film – Shkup:

Naser Curri

Telefon:  +389 75 44 32 57  

             +389 75 22 67 82

e-mail: ceo@vardarfilm.mk

           ncurri@yahoo.com

 

Categories: Për ne

0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *