За почеток одбравме пет филмови кои на некој начин прават пресек на филмската продукција.
Хај-Фај, Три Ани, Тетовирање, Планината на Гневот и Среќна Нова '49-та се петте филма кои вистинските заљубеници на филмот ќе можат да ги погледнат на големото платно. 

 

Настани

Производи за изнајмување

  • 047_13-06-15 copy.png
  • 052_13-06-15 copy.png
  • 142_14-07-15.png
  • 162_garderoba_14-07-15 copy.png
  • 169_garderoba_14-07-15 copy.png
  • 222_garderoba_14-07-15 copy.png
  • 225_garderoba_14-07-15 copy.png