ОБЈЕКТИВИТЕ НА НУФЦ „ВАРДАР ФИЛМ-СКОПЈЕ„ БЕА КОРИСТЕНИ ПРИ СНИМАЊЕТО НА ДОЛГОМЕТРАЖНИОТ ФИЛМ„СОКРИЕНИОТ„ НА АРСИМ ФАЗЛИА

50249868 518170192028806 5913863447660986368 n