Директор

Директорот на НУ Филмски центар Вардар Филм - Скопје го избира Министерот за култура по пат на јавен оглас, согласно со општите услови утврдени со Законот за култура и посебните услови утврдени со статутот на НУФЦ Вардар Филм - Скопје. Директорот има мандат од четири години со право на реизбор.

 

Директор на НУ Филмски центар Вардар Филм - Скопје:

Насер Цури  

телефон:  +389 75 44 32 57  

                +389 75 22 67 82

е пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

              Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.