Drejtori

 

 Drejtorin e IN Qendra Filmike Vardar Film - Shkup e zgjedh ministri i kulturës përmes shpaljes publike, në përputhje me kushtet e përgjithshme të caktuara me ligjin për kulture dhe kushtet e veçanta të caktuara me statutin e IN Qendra Filmike Vardar Film - Shkup. Drejtori ka mandat katër vjeçar me të drejtë për rizgjedhje.

Drejtori i IN Qendra Filmike Vardar Film - Shkup:

Naser Curri

Telefon:  +389 75 44 32 57  

             +389 75 22 67 82

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

           Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.