Këshilli drejtues

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

 

 Në përputhje me statutin e IN Qendra Filmike Vardar Film – Shkup. Këshilin drejtues e përbëjne pese përfaqësues të emëruar nga – ministri i kulturës i Republikës së Maqedonisë së Veruit. Tre vetë janë përfaqësues nga rradhët e individëve të dalluar nga sfera e kulturës, një përfaqësues është nga vetëqeverisja lokale dhe një përfaqësues nga rradhët e te punësuarve në IN Qendra Filmike Vardar film – Shkup.

Pavle Ignovski – kryetar i Këshillit drejtues 

Naum Doksevski – anëtarë

Gjorgi Klinçarov – anëtarë

Arsim Ramadani – anëtarë

 

Categories: Për ne

0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *