• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Për nevojat e projektit filmik “Kauboji i fundit në Ballkan” me produksion te “Vizioni Plus” – Tetovë, dhe me regji te Sabidin Aliu, u përdorën rekuizita / armë nga sfondi i INQF “Vardar Film – Shkup”

Për nevojat e projektit filmik “Kauboji i fundit në Ballkan” me produksion te “Vizioni Plus” – Tetovë, dhe me regji te Sabidin Aliu, u përdorën rekuizita / armë nga sfondi i INQF “Vardar Film – Shkup”. #epokëere #partneritetetëreja

Drejtori i Qendrës së Filmit NI “Vardar Film” – Shkup, Sani Saidi dhe një pjesë e ekipit të tij të punonjësve ishin të ftuar dhe ndoqën xhirimet e filmit të ri artistik nga regjisori i njohur Milço Mançevski

Drejtori i Qendrës së Filmit NI “Vardar Film” – Shkup, Sani Saidi dhe një pjesë e ekipit të tij të punonjësve ishin të ftuar dhe ndoqën xhirimet e filmit të ri artistik nga regjisori i njohur Milço Mançevski, nën titullin e punës “Kajmak”, prodhuar nga Banana Film. Për kënaqësinë tonë Read more…

Vardar Filmi shok besnik, partner dhe bashkëpuntorë I festivalit më të njohur për kamer filmike “Vëllezërit Manaki”

Vardar Filmi shok besnik, partner dhe bashkëpuntorë I festivalit më të njohur për kamer filmike “Vëllezërit Manaki”. Fitues i çmimit të sivjetshëm “ Ylli I madh i filmit maqedonas” që e ndanë Shoqata e filmbërësve të Maqedonisë” është Severxhan Bajram, ndërsa çmimin kryesor “ Kamera e artë 300” në edicionin Read more…

INQF VARDAR FILM PJESË E EDICIONIT TË TRETË TË “KORNIZËS SË ARTË 2021 – DITËT E FILMIT TË MAQEDONISË” NËN ORGANIZIM TË SHOQATËS SË PUNËTORËVE TË FILMIT

Në edicionin e sivjetëm, i cili u mbajt me 25-27 Korrik 2021, “Vardar Film” mori pjesë me ekspozitën e disa posterëve të filmave klasik në produksion të Vardar Film-it, rekvizita të filmit si kamerë e vjetër filmike, reflektor të vjetër dhe rekvizita tjerë. Gjithashtu, për nevojat e “Kornizës së Artë”, Read more…