• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Drejtori i INQF Vardar Film – Shkup, z. Sani Saidi ishte i ftuar dhe morri pjesë në fillimin e xhirimeve të projektit filmik të regjisorit, z. Kastriot Abdyli, me titull “Ndoshta”, në produksion të Dardania Film

Published by igor andonov on

Drejtori i INQF Vardar Film – Shkup, z. Sani Saidi ishte i ftuar dhe morri pjesë në fillimin e xhirimeve të projektit filmik të regjisorit, z. Kastriot Abdyli, me titull “Ndoshta”, në produksion të Dardania Film.

Për kënaqësinë tonë, Vardar Film është pjesë e këtij projekti filmik, i cili i posedon të gjithë parakushtet për të arritur suksese të konsiderueshme në botën e kinematografisë.

Categories: Ngjarje