• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Në hapësirat e INQF Vardar Film – Shkup, u realizua takim i suksesshëm I cili rezultoi me nënshkrim të një memorandum për bashkëpunim në mes produksionit Most nga Beogradi te përfaqesuar nga drejtori Boban Jovanovijk – Anteski dhe INQF Vardar Film-Shkup të përfaqësuar nga drejtori Sani Saidi

Published by igor andonov on

Në hapësirat e INQF Vardar Film – Shkup, u realizua takim i suksesshëm I cili rezultoi me nënshkrim të një memorandum për bashkëpunim në mes produksionit Most nga Beogradi te përfaqesuar nga drejtori Boban Jovanovijk – Anteski dhe INQF Vardar Film-Shkup të përfaqësuar nga drejtori Sani Saidi.

Në takim u dakorduan proektet potenciale dhe veprimet e përbashkëta në sferën e kinematografisë, të cilat ky memorandum bashkëpunimi i mundëson.

Categories: Ngjarje