Тим

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

Арсим Рамадани – стручен соработник за филмска дејност

Милена Трајковска – реквизитер

Марија Јовановска – гардеробер

Авни Исмани – сметководител

Карерина Габунија – архивар


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *