Управен одбор

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

Согласно статутот  НУ Филмски центар Вардар Филм – Скопје, Управниот oдбор го сочинуваат пет преставници именувани од страна на Министерот за култура на Северна Република Македонија. Тројца се претставници од редот на истакнати поединци од областа на културата, еден претставник од локалната самоуправа и еден претставник од вработените на Ну Филмски центар Вардар Филм – Скопје.

Павле Игновски – претседател на Управен oдбор 

Наум Доксевски – член

Ѓорги Клинчаров – член

Арсим Рамадани – член


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *