Interviews

Интервјуто на директорот Сани Саиди за Bloomberg Adria може да го прочитате

2023-05-03T08:49:16+00:00May 3rd, 2023|Interviews|

Автор: Мирјана Јовеска

21 април 2023, 06:45

Од вкупно околу 500 филма од опусот на „Вардар филм“, досега се дигитализирани 133

„Вардар […]

Go to Top