Средба на директорот на НУФЦ “Вардар Филм” г-дин Сани Саиди со пратеникот, воедно и претседател на Комисијата за Култура во Собранието на РСМ, г-дин Кастриот Реџепи

Published by igor andonov on

Денеска, директорот на НУФЦ “Вардар Филм” г-дин Сани Саиди го пречека во посета пратеникот, воедно и претседател на Комисијата за Култура во Собранието на РСМ, г-дин Кастриот Реџепи