Филмски проекти/приказни од сет

НУФЦ „Вардар филмˮ,поддршка за филмот Последниот Каубој на Балканот.

2022-01-13T11:31:54+00:00октомври 7th, 2021|Филмски проекти/приказни од сет|

За потребите на филмскиот проект „Последниот каубој на Балканотˮ во продукција на „Визиони Плусˮ - Тетово, а во режија на Сабидин Алиу, беа користени [...]

Костими и реквизити на НУФЦ „Вардар филмˮ беа користени за снимањето на “Албанските народни приказни”.

2022-01-13T11:34:57+00:00јули 27th, 2021|Филмски проекти/приказни од сет|

Костими и реквизити од фундусот на НУФЦ Вардар Филм - Скопје беа користени за време на 📽 снимањето на "Албанските народни приказни" во продукција [...]

ОБЈЕКТИВИТЕ НА НУФЦ „ВАРДАР ФИЛМ-СКОПЈЕ„ БЕА КОРИСТЕНИ ПРИ СНИМАЊЕТО НА ДОЛГОМЕТРАЖНИОТ ФИЛМ„СОКРИЕНИОТ„ НА АРСИМ ФАЗЛИА

2020-01-13T08:52:13+00:00март 20th, 2019|Филмски проекти/приказни од сет|

Сејви продукцион за потребите на филмот „Сокриениот„ во режија на Арсим Фазлиа во текот на снимањето на филмот ги користеше филмските објективи од серијата [...]

Kamionat e fundusit të “Vardar filmit” u shfrytëzuan në inçizimin e filmit “Pesëshja e artë” (2).

2021-12-31T09:18:26+00:00март 19th, 2019|Филмски проекти/приказни од сет|

Qendra filmike “Vardar film” – Maqedoni, si trashëgues I brendit “Vardar film” në fundusin e vet ka kamiona të cilat huazohen për nevojat e [...]

Шеесет војнички униформи и пушки на НУФЦ Вардар Филм Македонија беа користени во снимањето на филмот “Исчезнатиот”

2020-01-17T15:59:17+00:00ноември 16th, 2018|Филмски проекти/приказни од сет|

Арб продукција за потребите на филмот “Исчезнатиот” во режија на Арбен Тачи во текот на снимањето на филмот користеше војнички униформи и пушки од [...]

Go to Top