Сејви продукцион за потребите на филмот „Сокриениот„ во режија на Арсим Фазлиа во текот на снимањето на филмот ги користеше филмските објективи од серијата ZEISS HIGHT SPEED T.1.4 со фокусни растојаниа 18мм,25мм,35мм,50мм и 85мм.

Филмот „Сокриениот„ е подржан од Агенцијата за филм.

Продукција: Сејви продукцион

Режија: Арсим Фазлиа

Директор на фотографија: Димо Попов

Главни улоги: Насер Рафуња, Греса Паласка

Им посакуваме голем успех на филмското платно и со нетрпение го очекуваме крајниот производ.