Produksioni Sejvi, për nevojat e filmit “ I Fshehuri” në regji të Arsim Fazliut gjatë inçizimit të filmit I shfrytëzoi objektivët filmik të serisë ZEISS HIGHT SPEED T.1.4 ME DISTANCA QENDRORE (FOKUSO –RE) 18mm, 25mm,35mm,50mm dhe 85mm.

Filmi “I Fshehuri” është përkrahur nga Agjencioni I filmit.

Produksioni : Sejvi Produksion

Regjia: Arsim Fazlia

Drejtor I fotografisë: Dimo Popov

Rolet kryesore: Naser Rafunja, Gresa Pallaska

Ju dëshirojmë shumë sukses në në pëlhurën filmike dhe me padurim e presim prodhimin final.