Projektet filmike/tregime nga sete

Gjashtëdhjetë uniforma ushtarake dhe pushkë të NIFC Vardar Film Maqedoni u përdorën në xhirimet e filmit “I Zhdukuri”

2021-07-27T12:05:48+00:0016 Nëntor, 2018|Projektet filmike/tregime nga sete|

Gjashtëdhjetë uniforma ushtarake dhe pushkë të NIFC Vardar Film Maqedoni u përdorën në xhirimet e filmit “I Zhdukuri”

Go to Top