Вардар Филм Скопје

Вардар Филм претставува место каде што филмските продукции можат да добијат техничка поддршка при изработката на своите проекти, продукциски простории, костими, реквизити или филмски возила.

Во установата постои и мало кино со 45 седишта наменето за тест проекции.

Адреса

ул. 8-ми Март бр. 4
Скопје
Северна Македонија

Телефон

Централа
+389 2 511 55 40
Пон - Пет, 8:30-16:30

© 2020 Национална установа – Филмски центар Вардар Филм Скопје.
Сите права се задржани.