Денеска, директорот на НУФЦ Вардар Филм – Скопје, Сани Саиди присуствуваше на доделувањето на Орден за заслуги во организација на Претседателот на државата, Стево Пендаровски.

На сите добитници, од  името на Вардар Филм – Скопје  им честитаме и им благодариме!