Sot, drejtori i INQF Vardar Film – Shkup, Sani Saidi morri pjesë në ndarjen e Urdhërit për meritë, ceremoni e organizuar nën patronazhin e presidentit të vendit, Stevo Pendarovski.

Të gjithë fituesve, në emër të Vardar Film – Shkup, ju urojmë dhe falеnderojmë!