Средба на директорот на НУФЦ Вардар Филм, г-дин Сани Саиди со директорот на Кинотеката на РСМ, Владимир Ангелов

Published by igor andonov on

Денеска, директорот на НУФЦ Вардар Филм г-дин Сани Саиди во рамките на планираните средби со сродните институции, имаше работна средба со директорот на Кинотеката на РСМ, Владимир Ангелов, каде се разговараваше за проширување на соработката меѓу двете институции во областа на филмската дејност.