Оваа година по повод предновогодишните празници, во име на НУ Филмски центар “Вардар филм – Скопје”, директорот г-дин Сани Саиди преку рачно потпишани честитки им посака успешна 2022 година на сите соработници, продуцентски куќи и филмски работници.
Вардар Филм ви посакуваа среќа, здравје и многу награди во филмската дејност.