Këtë vit me rastin e festave të fundvitit, në emër të INQF Vardar Film-Shkup, drejtori z. Sani Saidi nëpërmjet kartolinave të nënshkruara personalisht ju dëshiroj një vit të suksesshëm 2022 të gjithë bashkëpuntorëve, shtëpive të produksionit dhe puntorëve të filmit.

Vardar Film ju dëshiron fat, shëndet dhe shumë çmime në veprimtarinë filmike