Денеска, директорот на НУФЦ “Вардар Филм”, г-дин Сани Саиди имаше средба со познатиот продуцент Буњамин Куртиши од продуцентската куќа Galaktika Pictures

Published by igor andonov on

НУФЦ “Вардар Филм” под раководство на г-дин Саиди, ќе биде отворен за соработка секогаш за сите филмски работници и лубители на филмот и ќе им пружи максимална подршка во реализација на нивните проекти. Во оваа насока, установата континуирано работи на надоградување и проширување на своите капацитети и услуги.