Директорот на НУФЦ Вардар Филм, г-дин Сани Саиди имаше конструктивна средба со режисерот, сценаристот и директорот на продуцентската куќа „Дарданиа филм„ Кастриот Абдули

Published by igor andonov on

Во средбата се разговараше за можните соработки на Вардар Филм со приватните продукции, каде директорот Саиди ветува дека на сите филмски работници вратата на установата ќе им биде широко отворена за реализирање на нивните проекти.