Në takim u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Vardar Film-it dhe produksioneve private, ku drejtori Saidi premtoi se dyert e institutit do të jenë gjithmonë të hapura për punëtorët e filmit për realizimin e projekteve të tyre.