Кино утро и Кино под ѕвездите

Published by НУФЦ Вардар Филм Скопје on

Во соработка со Кино Култура, како дел од фестивалот за развој на креативните индустрии Скопје Креатива, на 02.06.2019 година се прикажуваа документарци, репортажи и реклами во продукција на Вардар филм од периодот помеѓу 1948-1986 година.

Посетителите можеа да ја погледнат филмската програма во утринскиот дел “Кино утро”, како и проекции во вечерните часови “Кино под ѕвездите”.

повеќе…


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *