ХАЈ – ФАЈ  08.10.2015

Година: 1987, Режија: Владимир Блажевски, Сценарио: Горан Стефановски, Улоги: Фабијан Шоваговиќ, Данчо Чарески, Елизабета Џоревска, Мето Јовановски, Вукосава Донева

ТРИ АНИ 09.10.2015

Година: 1959, Режија: Бранко Бауер, Сценарио: Слободан Глумац, Улоги: Гал Дубравка, Стефановиќ, Душан, Кон Марија, Мишовиќ Светлана

СРЕЌНА НОВА `49  10.10.2015

Година: 1986, Режија: Столе Попов, Сценарио: Гордан Михиќ, Улоги: Мето Јовановски, Светозар Цветковиќ, Владислава Милосавлевиќ

  

 

ХАЈ – ФАЈ  08.10.2015

Година: 1987
Режија: Владимир Блажевски
Сценарио: Горан Стефановски
Улоги: Фабијан Шоваговиќ, Данчо Чарески, Елизабета Џоревска, Мето Јовановски, Вукосава Донева


 

   
 

 


ТРИ АНИ 09.10.2015

Година: 1959
Режија: Бранко Бауер
Сценарио: Слободан Глумац
Улоги: Гал Дубравка, Стефановиќ Душан, Кон Марија, Мишовиќ Светлана


 

   
 

СРЕЌНА НОВА `49  10.10.2015

Година: 1986
Режија: Столе Попов
Сценарио: Гордан Михиќ
Улоги: Мето Јовановски, Светозар Цветковиќ, Владислава Милосавлевиќ


 

 

   
 

ПЛАНИНАТА НА ГНЕВОТ  11.10.2015

Година: 1968
Режија: Љубиша Георгиевски
Сценарио: Анте Поповски
Улоги: Ристо Шишков, Бранислав Јериниќ, Дарко Дамевски, Драгомир Фелба, Нада Гешовска, Петре Прличко


 

   
 

ТЕТОВИРАЊЕ  12.10.2015

Година: 1991
Режија: Столе Попов
Сценарио: Мирко Ковач
Улоги: Мето Јовановски, Столе Арангеловиќ, Љиљана Меѓеши, Јовица Михајловски, Кирил Поп- Христов, Светозар Цветковиќ, Зоран Цвијановиќ, Александар Чамиски, Данчо Чевревски