U dakordua bashkëpunimi parë në studion e re për color grading dhe editing në kuadër të INQF Vardar Film Shkup me shtëpinë e produksionit Hithra Films e cila do të shfrytëzoj studion për realizimin e një pjesë të postproduksionit të filmit të shkurtër artistik me titull pune “Grevë”, në regji të regjisorit të ri e me perspektivë Hanis Bagashov.
Produksionit i urojmë realizim të suksesshëm dhe ftojmë të gjitha kompanitë e produksionit që të na vizitojnë dhe të njihen nga afër me kushtet dhe mundësitë që ofron studioja .

Vardar film me Ju dhe për Ju – Përhajr na qoftë!