Intervistë e drejtorit Sani Saidi, e dhënë për emisionin “99 Minuta”
të gazetares Flolla Telai nga TV Klan Maqedoni, ku shpalosi disa nga
projektet dhe aktivitetet e realizuara në periudhën që lam pas në INQF
Vardar Film Shkup

Për më shumë ndiqeni video materialin: