Me rastin e 75 vjetorit të ekzistimit të Vardar Film-it, si pjesë e programit për kremtimin e këtij jubileu, Vardar Film nga data 26 deri në 30 Shtator i hap dyert për filmdashësit dhe qytetarët që për së afërmi të shohin dhe informohen me veprimtarinë e tanishme dhe aktivitetet e institutit, por edhe me historinë e begatë filmike të tij.

Ju mirëpresim në hapësirat e institutit, nga ora 10.00 deri në orën 15.00, gjatë tërë javës