Me 27 shtator, në zyrat e INQF “Vardar film-Shkup” kishim nderin që të mirëpresim në takim regjisorin tonë të njohur, skenaristin dhe fotografin z.Milço Mançevski të cilin e mirëpriti në takim drejtori i instuticionit z.Sani Saidi.