На 27 септември, во просториите на НУФЦ „Вардар филм – Скопје“ ни беше чест да го угостиме нашиот познат режисер, сценарист, фотограф г-дин Милчо Манчевски кој беше пречекан на средба од страна на директорот на установата, г-дин Сани Саиди