Me 26 Tetor, drejtori Sani Saidi i shoqëruar nga ekipi tij ishte i pranishëm në xhirimet e filmit të metrazhit të shkurtër të Eleonora Veninova me titull pune “Shëtitje” në produksion të Tre Pikëve në bashkëpunim me DNF Films dhe Vardar Film.

Vardar Film vazhdon të përkrah në kontinuitet filmbërësit tonë në realizimin e projekteve të tyre filmike.