Средба на директорот г-дин Сани Саиди со Дарко Петрушевски, поранешен програмски директор на А1, продуцент и дистрибутер на мултимедијални содржини

Published by igor andonov on

Дарко Перушевски, поранешен програмски директор на А1, продуцент и дистрибутер на мултимедијална содржина, реализираа работна средба со директорот на НУФЦ Вардар Филм г-дин Сани Саиди и ги разгледаа можностите за соработка, во делот на промоција и дистрибуција на филмовите во продукција на Вардар Филм.