• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Drejtori i INQF Vardar Film z. Sani Saidi realizoi takim me Darko Perushevski, ish drejtor programor i televizioni A1, producent dhe distribues i përmbajtjes multimediale

Published by igor andonov on

Darko Perushevski, ish drejtor programor i televizionit A1, producent dhe distribues i përmbajtjes multimediale, realizoi një takim pune me drejtorin e INFQ Vardar Film, z. Sani Saidi dhe shqyrtuan mundësit për bashkëpunim, në pjesën e promocionit dhe distribuimit të filmave në produksion të Vardar Filmi-it.

Categories: Ngjarje