Настани

На наше задоволство, во просториите на НУФЦ „Вардар филм – Скопјеˮ, се оствари успешна средба која резултираше со потпишување на меморандум за соработка помеѓу „Продукција МОСТˮ Белград, застапувана од директорот Бобан Јовановиќ – Антески и НУ Филмски центар „Вардар филм – Скопјеˮ застапувана од директорот Сани Саиди

Превземања

Програма 2020-2025

Контакт

НУ Филмски центар „Вардар филм – Скопје“
8-ми Март бр.4
Северна Македонија
Телефон: 02 511 5540
Е-пошта: info@vardarfilm.mk

© 2020 Национална установа  Филмски центар „Вардар Филм – Скопје“
Сите права се задржани.