Инфор. од јавен карактер

Кодекс за административни службеници

2022-01-10T20:35:51+00:00февруари 7th, 2020|Инфор. од јавен карактер|

Со овој кодекс се пропишуваат етичките стандарди и правилата на однесување на административните службеници. Превземете го документот овде.

Финансиски извештај за 2015 година

2022-01-10T20:37:46+00:00февруари 26th, 2016|Инфор. од јавен карактер|

Врска: “Нацрт годишна програма за 2015 година бр.03-88,доставена до Вас на 30.06.2014” “Договор бр. 15 – 3596/1 од 09.03.2015 година” за БУЏЕТСКА СМЕТКА  –  [...]

Go to Top