Drejtori i INQF Vardar Film-Shkup, Naser Curri në mbrëmje të datës 27.10.2019 ishte misafir ne emisionin “Glamur” që realizohet në TVM2, ku foli lidhur me Institucionin Nacional Qendra Filmike Vardar Film-Shkup që nga themelimi i tij e deri në ditët e sotme. Drejtori Curri foli edhe për aktivitetet që i ka realizuar institucioni ynë vitin e kaluar si dhe për proektin “Arkivat sekrete të Shkupit” i cili momentalisht është në pregatitje e sipër dhe ky projeksion do të realizohet me datë 13.11.2019 në ora 18:00 në Kinotekën e Maqedonisë së Veriut.