Drejtori i Qendrës së Filmit NI “Vardar Film” – Shkup, Sani Saidi dhe një pjesë e ekipit të tij të punonjësve ishin të ftuar dhe ndoqën xhirimet e filmit të ri artistik nga regjisori i njohur Milço Mançevski, nën titullin e punës “Kajmak”, prodhuar nga Banana Film.

Për kënaqësinë tonë të madhe, ne u pritëm shumë mirë dhe patëm rastin të takoheshim dhe të diskutonim me ekipin e madh ndërkombëtar që ishte në xhirime. Ne mezi presim premierën dhe u urojmë atyre shumë projekte dhe bashkëpunime të tjera të përbashkëta.

#epokëere