INQF Vardar Film Shkup pjesë e ngjarjes së djeshme me rastin e shënimit të 60 vjetorit nga tërmeti në qytetin e Shkupit, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit !

Mjetet dhe rekuizitat tona autentike e pasuruan skenografinë e kësaj ngjarje unike, vepër e të rinjëve Stefan Aleksandar Jovanovski dhe Angela Dimeska❗

Në ndërkohë, jemi shumë krenar që pas shumë viteve arritëm përsëri të rifunksionalizojm veturat filmike dhe të njëjtët të jenë të gatshëm për aksion në projektet e ardhëshme filmike. Për këtë shprehim mirënjohjen tonë ndaj Dejan Blazhevski dhe ekipit të tij nga kazerma “Gjorçe Petrov”, pa të cilët kjo gjë nuk do mund të realizohej!