Sot, drejtori i INQF Vardar Film z.Sani Saidi realizoi një takim konstruktiv me drejtorin e Agjensionit për Film, z.Bojan Lazarevski ku u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit institucional ndërmjet dy institiucioneve në periudhën që vijon.
Ky takim ishte në vazhdën e takimeve të planifikuara me institucionet si motra, për vendosje komunikim të rregullt ndërinstitucional dhe bashkëpunim të ngushtë në sferën e filmit dhe kulturës.