Sot, në zyrat e INQF Vardar Film drejtori z. Sani Saidi mirëpriti në takim pune regjisoren slloveno-maqedonase të filmave dokumentar, znj. Petra Selishkar, nga shtëpia e produksionit Petra PAN FILM ku u diskutuan mundësit e bashkëpunimit dhe u konstatua gatishmëri e dyanshme për bashkëpunim në të ardhmen e afërt