Aktivitete

ПРОГРАМА ЗА КИНО ПРИКАЖУВАЊЕ ПО ПОВОД 75 ГОДИНИ ВАРДАР ФИЛМ

2022-05-25T18:48:21+00:0025 Maj, 2022|Aktivitete|

МАЈ

Кино Вардар филм„ почеток 20 часот

20.05.2022 ФрОСИНО,7252 Г. I Војислав Нановиќ

27.05.2022 Македонска крвава свадба, 1967 г. | Трајче попов…

Кликни за симнување на целосната […]

Go to Top